Jeg har fanget både stenbideren og torsken nede i supermarkedet og sammensat denne lille ret efter eget hoved: Blomkålspuré med courgette, torsk og stenbiderrogn. Man skal passe på ikke at overdøve stenbiderens sarte rogn med for mange andre smasindtryk, men blomkålen var fin op mod rognen. Torsken kunne man godt undvære og så bare fylde courgetterne helt op med de lyserøde perler…
Ingredienser (4 pers.):
- 1/2 blomkål
- 1/2 liter fløde
- 100 gram stenbiderrogn
- 300 gram torsk
- 1 courgette
Fremgangsmåde:
- Kog blomkålen helt mør i fløden – ca. 15-20 minutter. Blend helt glad og ret runny, så du let kan danne en cirkel i en udstikkerform som på billedet.
- Damp torsken i lidt hvidvin i ovnen med lidt smør og salt og peper
- Sylt courgetterne, skåret tynde på mandolin, i en mild syltelage i max 1/2 time
- Anret som på billedet, hvor du nederst i courgetterullerne lægger torsk. Pynt med brøndkarse.
Seneste kommentarer