Til audition i Masterchef 2021

Jeg har holdt på en hemmelighed i lang tid. Jeg deltager i Masterchef i 2021 og var en augustdag til audition. Mit ret tog selvfølgelig udgangspunkt i min største passion, undervandsjagt, og derfor valgte jeg at tage en skrubbe med de 4 dommere, som alle gav mig et “ja” for min ret.

Hvorfor skrubbe? Fordi skrubben er rødspættens glemte lillebror, men er den mest udbredte fladfisk ved de danske kyster. Den kan fanges af alle – også af dig – og filleteret, paneret på rugbrød med remoulade, smager den fantastisk. Min auditionret var dog lidt mere sofistikeret, men simpel:

Blomkålspuré, paneret skrubbe, ristede hasselnødder, fritéret porre og persilleolie. Se opskrift her.

Dommerne gav mig 4 ja’er, så nu er jeg videre i konkurrencen.

Se video her, hvor jeg fanger min MasterChef-auditionret:

På nordkysten efter skrubber til min auditionret