Her er en simpel opskrift på torsk, rødbeder og en pesto. Smagene er vildt gode sammen og det samme er teksturerne. Farverne taler for sig selv.
Ingredienser (4 pers):
- Rødbeder (3 store)
- 4 stykker torsk af ca. 100gram eller efter appetit
- Pesto af bredbladet persille, neutral olie, mandler, citronskal, Prima Donna-ost, hvidløg og salt/peper
Fremgangsmåde:
- Skræl rødbederne og kør dem på mandolinjernet i tynde skiver (på langs af rødbeden). Bag dem i ovnen med rigeligt olie, salt og peper til spidserne bliver lidt brændte og teksturen passende blød, men med bid. Det tager ca. 20-30 minutter i en ovn på 200 grader.
- Steg torsken uden skind, men på skindsiden i olie på en varm pande. Put smør på og vend fisken efter få minutter og steg til den er glasklar i midten.
- Pestoen kører du med en stavblender eller minihakker med et par store håndfulde persille, 1-2 dl neutral olie, 5-10 mandler, citronskal/saft, Prima Donna-ost, hvidløg og salt/peper. Prøv dig frem med mængderne, da en god pesto skal ramme dine præferencer og kan let kamme over med en ingrediens.
- Anret som på billedet
Velbekomme!
Seneste kommentarer