Nu behøver du aldrig mere at komme tomhændet hjem fra en strandtur eller undervandsjagt. Her har jeg plukket savtang efter en undervandsjagt og hakket den i min knækbrødsblandning. Du kan læse mere om savtang her Opskriften er simpel, som du kan se nedenfor.
Ingredienser (nok til ca. 2 bradepander – men pas på de er hurtigt væk :o)):
- 3 1/2 dl mel
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl finvalsede havregryn
- 2 dl vand
- 1 1/4 dl olie
- 2 tsk bagepulver
- 1 1/2 tsk salt
Fremgangsmåde
Bland alle Ingredienser sammen til en jævn masse og rul den tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Rids evt. dejen med en kniv, så du kan brække/skille den ad i mere regulære stykker efter bagning.
Bag i ovn på 200 grader i 15-20 min. Hemmeligheden er at holde øje under bagningen. Når de er gyldne er, de færdige.
Seneste kommentarer