Tang blír det nye sort!

Nu behøver du aldrig mere at komme tomhændet hjem fra en strandtur eller undervandsjagt. Her har jeg plukket savtang efter en undervandsjagt og hakket den i min knækbrødsblandning. Du kan læse mere om savtang her Opskriften er simpel, som du kan se nedenfor.

Ingredienser (nok til ca. 2 bradepander – men pas på de er hurtigt væk :o)):

  • 3 1/2 dl mel
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl finvalsede havregryn
  • 2 dl vand
  • 1 1/4 dl olie
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 1/2 tsk salt

Fremgangsmåde

Bland alle Ingredienser sammen til en jævn masse og rul den tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Rids evt. dejen med en kniv, så du kan brække/skille den ad i mere regulære stykker efter bagning.

Bag i ovn på 200 grader i 15-20 min. Hemmeligheden er at holde øje under bagningen. Når de er gyldne er, de færdige.